Www lucah mantap ghairah


Www lucah mantap ghairah

“kak rasa kawasan ni memang banyak org jahat bersembunyi”, macam2 lah cerita kak suri, semua nya tak menunjukkan rasa kurang senang apabila berdua dengan seorang lelaki yang 12 tahun lebih muda dari padanya.

Dalam 10minit, mungkin selepas dihasut syaitan, kak suri pun mungkin perasan kot.

Mungkin sesetengah akan geli,tapi bila dah dalam keadaan tu, aku stim plak.

Takkan kurang nak kisah “erina badan slim berbaju seksi kenak jolok” je.

aku pun makin stim ler,coz kawasan tu tak ada org sangat and rumput pun panjang, kalau nasib baik aku plan rogol je kakak ni..hahar. Kain ketat hitam dan jenis licin seluarnya perfect membalut pahanya yang berisi, perasaannya macam tengok kulit epal,licin, gemuk, dan sedap.